Koffie in uw bedrijf

De koffiedrinker

Iedereen kent hem wel. De instant koffiemachine op het werk. Deze koffiemachine biedt heel makkelijk in binnen ‘no-time’, met één druk op de knop, een kopje koffie naar keuze. Over het algemeen wordt de smaak en kwaliteit van deze koffie niet echt gewaardeerd bij het grote publiek van koffie liefhebbers. Het is vaak waterige koffie en haalt het bij lange na niet bij bijvoorbeeld een vers gemaakte cappuccino door een barista.

Koffiemachines met capsules

Heeft u medewerkers in dienst die veel en vaak koffie drinken? Dan is een koffiemachine voor in uw bedrijf, dat makkelijk in gebruik is een goede keuze. Maar wat is nou makkelijk? Tegenwoordig zijn er veel bedrijven die koffiemachines aanschaffen waarbij alleen een capsule gebruikt hoeft te worden. Bij dit soort koffiemachines is het de bedoeling dat er een capsule ingestopt wordt, er op de knop gedrukt wordt of de hendel overhalen en de machine doet de rest. Een goed voorbeeld van een dergelijke koffiemachine is die van Nespresso. De capsules die voor persoonlijk gebruik worden gemaakt zijn vaak klein en dik en gaan vaak in een kleine koffiemachine. Dergelijke koffiemachines kunnen ook gebruikt worden in bedrijven die kleinschalig zijn. Anders zijn ze vaak ovaal en plat. Ga voor meer informatie naar: www.giocoffee.nl.

De koffiedrinkende medewerker die houdt van luxe

Natuurlijk zitten er altijd medewerkers tussen die hun neus ophalen voor een waterige kop koffie uit de koffiemachine in een bedrijf. Gelukkig bestaan er ook koffiemachines voor op kantoor die heerlijke cappuccino’s en latte macchiato’s kunnen maken. Ook wel bekend als volautomatische espressomachine. Deze machine kan net zo gemakkelijk de lekkerste koffie’s maken alsof ze gemaakt zijn door een professionele barista. Zelfs de keuze voor het soort melk is geheel aan te passen aan uw eigen smaak. Een nadeel is wel dat als de bonen in deze machine niet meer heel vers zijn, dat dit terug te proeven is in de smaak van de koffie. Verse koffiebonen in deze machine is dus belangrijk.